Fenerbahçe Beko’nun Real Madrid ve Büyükçekmece maçları Covid-19 vakaları nedeniyle ertelendi

0

Fenerbahçe Beko’nun Real Madrid ve Büyükçekmece maçları Covid-19 vakaları nedeniyle ertelendi.

Fenerbahçe Beko’nun 29 Aralık Çarşamba Günü Real Madrid ile oynayacağı Euroleague maçı ve Basketbol Süper Ligi’nde 2 Ocak pazar günü Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağı karşılaşmalar, rakip takım oyuncularında yaşanan Covid-19 vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi
Fenerbahçe Beko’dan Real Madrid maçıyla ilgili yapılan açıklama şöyle: 

Fenerbahçe Beko’nun 29 Aralık Çarşamba günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Real Madrid ile oynaması gereken Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 18. hafta karşılaşması, rakibimizde artan Covid-19 vakaları sonucunda maça çıkabilecek oyuncu sayısının sekizin altına düşmesi nedeniyle ertelenmiştir. Fenerbahçe Beko – Real Madrid 18. hafta mücadelesi için yeni tarih EuroLeague yönetimi tarafından belirlenecektir.

Real Madrid takımına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Covid vakalarından etkilenen kişilere acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe Beko’nun 2 ocak tarihinde oynanması gereken ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. hafta karşılaşması da aynı sebepten dolayı ertelendi.
Resmi siteden yapılan açıklama şöyle:
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında 2 Ocak Pazar günü Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağı karşılaşma, rakip takımın en az altı sporcusunda COVID-19 pozitif vakalara rastlanması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. 

Rakibimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; sporcuların bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Euroluege duyurdu.

Euroleague’den yapılan açıklamaya göre; Fenerbahçe Beko’nun 29 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da Real Madrid ile oynanması planlanan Turkish Airlines EuroLeague maçı da İspayol ekibinde bazı oyuncuların COVID-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle ileri tarihe ertelendi.