EDCTOTO situs toto
Veliaht prensesinin oğlu kadına şiddette tutuklanmıştı. ‘Yetiştirilmemle ilişkili ruhsal rahatsızlığım var’  – Kent Ekranı
18.4 C
Türkiye
Çarşamba, Eylül 18, 2024
Ana Sayfa Dünya Veliaht prensesinin oğlu kadına şiddette tutuklanmıştı. ‘Yetiştirilmemle ilişkili ruhsal rahatsızlığım var’ 

Veliaht prensesinin oğlu kadına şiddette tutuklanmıştı. ‘Yetiştirilmemle ilişkili ruhsal rahatsızlığım var’ 

0

Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit’in oğlu, 20’li yaşlarındaki bir kadına psikolojik ve fiziksel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmasının ardından ilk kez konuştu.

Norveç basınına göre, 27 yaşındaki Marius Borg Høiby olay sırasında uyuşturucu kullandığını itiraf etti ve ailesinden özür diledi.

Høiby, 4 Ağustos Pazar günü Oslo’nun Frogner semtindeki bir apartman dairesinde yaşanan olay sonrasında 30 saatten fazla polis gözetiminde kaldı.

Saldırdığı iddia edilen kadın ise hastaneye kaldırıldı ve kendisine beyin sarsıntısı teşhisi konuldu.

Norveç Veliaht Prensi Haakon, Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit…

Veliaht Prens Haakon’un üvey oğlu Høiby, avukatı Oyvind Braitlin aracılığıyla Norveçli yayın kuruluşu NRK’ya yaptığı açıklamada özür dilerken, “Geçtiğimiz hafta sonu hiç olmaması gereken bir şey oldu. Alkol ve kokain içeren bir tartışmanın ardından bir dairedeki eşyaları parçaladım ve kendime zarar verdim.”

“Birkaç ruhsal rahatsızlığım var, bu da yetiştirilmemle ve yetişkin hayatım boyunca yaşadığım zorluklarla ilişkili. Uzun zamandır madde bağımlılığıyla mücadele ediyorum, geçmişte bunun için tedavi gördüm. Şimdi bu tedaviye devam edeceğim ve bunu çok ciddiye alacağım.” dedi.

Høiby, Veliaht Prenses Mette-Marit’in hüküm giymiş suçlu Morten Borg ile ilişkisinden doğan ilk oğlu. 2001’deki evliliklerinin ardından annesi ve üvey babası Veliaht Prens Haakon tarafından büyütüldü.

Høiby’nin kamusal bir rolü bulunmuyor ve Norveç tahtının varis sırasında yer almıyor.

  • situs togel
  • EDCTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO SAPITOTO SAPITOTO situs toto macau situs toto rtp live slot ROGTOTO
    77rabbit 98tiger 76kbett idr666 88cash apikbet88 pktoto ladangtoto 77rabbit 33hbet 66kbet nagaforwin
    
    hacklink