EDCTOTO situs toto
‘Köyde klima yok, hava sıcak, yemekler kötü.’ Altın madalya sahibi İtalyan yüzücü parkta uyuyor! – Kent Ekranı
17.4 C
Türkiye
Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana Sayfa Dünya ‘Köyde klima yok, hava sıcak, yemekler kötü.’ Altın madalya sahibi İtalyan yüzücü...

‘Köyde klima yok, hava sıcak, yemekler kötü.’ Altın madalya sahibi İtalyan yüzücü parkta uyuyor!

0

Altın madalya sahibi İtalyan yüzücü Thomas Ceccon, Paris’teki Olimpiyat Köyü’nde konaklama koşullarını eleştirdikten sonra bir parkta uyurken görüntülendi.

Erkekler 100 metre sırtüstünde altın madalya kazanan Ceccon, tesislerdeki ortamın “hem gece hem de gündüz uyumayı zorlaştırdığını” söyledi.

Ceccon, yaptığı açıklamada, “Köyde klima yok, hava sıcak, yemekler kötü. Birçok sporcu bu yüzden başka yerlere taşınıyor: Bu bir mazeret ya da bahane değil, belki de herkesin bilmediği bir gerçek.” dedi. Özellikle sıcak hava ve gürültü nedeniyle öğleden sonra uyumakta zorlandığını belirtti.

Sosyal medyada viral hale gelen bir fotoğraf, Ceccon’un uyku problemlerine karşı aldığı önlemleri gözler önüne seriyor. Suudi kürekçi Husein Alireza, Ceccon’u bir parkta havlu üzerinde uyurken buldu ve bu anı Instagram’da paylaştı.

23 yaşındaki Ceccon’a, tenisçi Coco Gauff, yüzücü Ariarne Titmus ve Assia Touati gibi sporcular da katılarak Paris’teki organizasyonun konaklama imkanlarını eleştirdiler.

Avustralyalı yüzücü Ariarne Titmus, 400 metre serbestte Olimpiyat altın madalyasını korumasına rağmen, daha iyi bir konaklama imkanı olsaydı dünya rekoru kırabileceğini düşündüğünü belirtti.

 

  • situs togel
  • EDCTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO SAPITOTO SAPITOTO situs toto macau situs toto rtp live slot ROGTOTO
    77rabbit 98tiger 76kbett idr666 88cash apikbet88 pktoto ladangtoto 77rabbit 33hbet 66kbet nagaforwin
    
    hacklink