Aile meclisinden mücadeleye ve kampanyaya devam kararı çıktı.

0

Aile meclisinden mücadeleye ve kampanyaya devam kararı çıktı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın rakibi Donald Trump’la yaptığı canlı yayın tartışmasındaki kötü performansından sonra Demokrat Parti’de başkan adayının değiştirilmesi konuşulmaya başlanınca konuyu ele almak üzere Biden ailesi Camp David’de bir araya gelmişti.

Ajansların ve yayın kuruluşlarının haberlerine göre, Joe Biden ve eşi Jill Biden’ın çocukları ve torunlarıyla yaptıkları toplantıda kampanyaya ve “mücadeleye” devam kararı alındı.

Aile bireyleri, kampanya ekibinin Başkan Biden’ı canlı yayın tartışmasına nasıl hazırladığını sorguladılar. Aile meclisinde ayrıca Biden’ın yaygın olarak “berbat” diye yorumlanan canlı yayın tartışma performansı nedeniyle Demokrat partililer arasında oluşan endişeyi gidermenin yolları da konuşuldu.

Haberlere göre, ailesi de Joe Biden Trump’a karşı canlı yayında kötü performans sergilediğinin farkında. Yine de aile bireyleri başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ı yenebilecek kişinin Joe Biden olduğu düşüncesindeler. Ailesi Joe Biden’ın 4 yıl daha başkanlık görevini yürütebileceğine inanıyor.