Prensesin Dönüşü 

0

Prensesin Dönüşü 

Kanser tedavisi gören Birleşik Krallık Galler Prensesi Kate uzun bir aradan sonra halka açık etkinliklere geri döndü. Veliaht Galler Prensi William’ın eşi Catherine, çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis’le birlikte Trooping the Colour adlı etkinlikte kraliyet atlı arabasında geçit resmine katıldı.

Prenses, hem resmi konutları Kensington Sarayı’ndan ailece Buckhingham Sarayı’na giderken otomobilde hem de atlı kraliyet arabasında çocuklarıyla geçit resmine katılırken bol bol fotoğraflandı.

 Galler Prensesi’nin ameliyat olduktan 5 ay sonra ilk kez halka açık etkinliğe katılması Trooping the Colour adlı askeri etkinliğe ayrı bir özellik kattı. Bu nedenle halkın ve medyanın ilgisi yoğundu.

Türkçeye “Renk Buluşması” diye çevrilebilecek, Birleşik Krallık, İrlanda ve Milletler Topluluğu’nu temsil eden askeri birliklerin bir araya geldiği ve geçit resmi yaptığı etkinlik hükümdarın resmi yaş günü kutlaması amacıyla gerçekleştiriliyor.

Trooping the Colour etkinliğinde bu yıl temponun öncekilere göre biraz hızlı olması dikkat çekti.

Kuşkusuz etkinlikte neredeyse Kate Middleton’la eş zamanlı olarak kanser teşhisi konulan Kral Charles ve Kraliçe Camilla da katıldı.

Prenses Kate, bugünkü etkinliğe katılmadan önce dün bir mesaj yayımlamış, “İyi bir ilerleme kaydediyorum ancak kemoterapi gören herkesin bileceği gibi iyi günler ve kötü günler vardır” demişti.