EDCTOTO situs toto
Fenerbahçe, Ali Koç ile devam dedi – Kent Ekranı
19.4 C
Türkiye
Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL Fenerbahçe, Ali Koç ile devam dedi

Fenerbahçe, Ali Koç ile devam dedi

0

Fenerbahçe’de resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç 3. kez başkan seçildi.

Açılan sandıkların tamamında yarışı önde götüren Koç tebrikleri kabul etmeye başladı. Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın yarıştığı başkanlık seçiminde oy verme işlemi 17:00’de sona erdi. Rekor bir katılımla gerçekleştirilen kongrede 27 binden fazla oy kullanıldı. Canlı olarak haberimizden aktarıyoruz…

Tarihin en çok katılım gerçekleştirilen kongresine imza atan Fenerbahçe Kulübü’nde yeni başkanı resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Ali Koç oldu.

Fenerbahçe’de resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde götüren Ali Koç, tebrikleri kabul etmeye başladı.

Fenerbahçe kongre üyeleri, Ali Koç’a “İnandık sana, güvendik sana, yüzümü kara çıkarma” tezahüratları yaptı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım birlikte kürsüye çıkıp kongre üyelerini selamladı.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın karşı karşıya geldiği tarihi seçimde 27 binden fazla oy kullanıldı. Oy kullanma hakkı olan tam 20 bin üye sandığa gitmedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy verme işlemi tamamlandı. 3 yıl süreyle görev yapacak yeni başkanı belirleyecek oy pusulaları için sayım işlemine geçildi. Ali Koç’a oy veren üyeler sarı pusulayı kullandı,  Aziz Yıldırım’ı tercih eden üyeler ise beyaz pusulayla sandığa gitti.

Aziz Yıldırım seçim sonrası kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım açıklamasında; “Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Ali Koç ve yanındaki arkadaşları inşallah Fenerbahçe’yi şampiyon yapar. Hepinizi seviyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Biz de elimizden gelen desteği veririz.” dedi.

ALİ KOÇ’UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ:

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman

  • situs togel
  • EDCTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO SAPITOTO SAPITOTO situs toto macau situs toto rtp live slot ROGTOTO
    77rabbit 98tiger 76kbett idr666 88cash apikbet88 pktoto ladangtoto 77rabbit 33hbet 66kbet nagaforwin
    
    hacklink