Kent Ekranı

Acun Medya’dan yeni bir yarışma: Muscles & Brains (Kaslar ve Beyinler)

Hollanda merkezli Talpa Stüdyoları’yle ortak hazırlanan formatın çekimleri geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti’nde yapıldı ve lansmanını 28 Ekim’de yapacak. Ayrıca şimdiden bazı  bölgelerde henüz duyurulmamış birkaç anlaşmaya imza atıldığı öğrenildi. Hazırlanacak tüm versiyonlar Acun Medya’nın  Karayipler’deki prodüksiyon merkezinde çekilecek. 

İnsanlar iki büyük güce sahiptir: fiziksel güç ve zeka. Peki altı olağanüstü güçlü erkek, “Kaslar” ve altı son derece zeki kadın, “Beyinler” güçlerini birleştirdiğinde ne olur? Gerçekten yenilmezler mi?

izleyiciler, yeni gerçeklik yarışması Kaslar ve Beyinler’de bunu öğrenecek.

Format gereği on iki kadın ve erkek bir kampta birlikte yaşıyor ve burada ikili gruplar halinde yoğun fiziksel görevler ve karmaşık zeka sorularıyla yarışıyorlar. Erkekler fiziksel olarak ne kadar uzun süre dayanırsa kadınlar da soruları o kadar uzun süre çözebiliyor. Yarışmacılar ilerledikçe ideal partnerlerini arıyorlar, bu da stratejik ittifaklar ve komplolar anlamına geliyor, amaç ise diğerlerinden daha uzun süre dayanmak ve büyük ödülü kazanmak.

Exit mobile version