Kent Ekranı

Öldü !

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü 

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen kaçtığı ABD’de TSİ bu sabaha karsı öldü.          

1941 yılında Erzurum Pasinler’de doğan eski imam Gülen’in ölümünü FETÖ’ye yakın internet siteleri duyurdu.   Daha önce de Gülen’in  öldüğü iddia edilmiş, gerçek çıkmamıştı.  Ancak bu kez Gülen’in ölümü yeğenleri tarafından da doğrulandı. 

15 Temmuz 2016’da düzenlenen askeri darbe girişimi ve birçok kumpas davasının sorumlusu  olan Gülen’in bulunduğu Pensilvanya’dan Türkiye’ye iadesine ABD şimdiye kadar olumlu yanıt vermemisti. 

Gülen’in annesinin Izmir’deki mezarının yanına defnedilmesi vasiyetini yerine getirmek için şimdi girisimler olup olmayacagi merak ediliyor.

1999 yılında kaçtığı ABD’den ‘kırmızı’ kategoride aranırken 7 kez iadesi istenen Fethullah Gülen Türkiye’de 45 davanın bir numaralı sanığıydı. Gulen’in son döneminde demans ve böbrek yetmezliği olduğu, altının bağlanacak halde hasta olduğu biliniyordu.

Bu arada FETÖ’de Kainat İmamı kabul edilen Gülen’in yerine lider koltuğuna oturmak için kavganın kızışacağına  kesin gözüyle bakılırken bunun örgütü dağıtıp dagıtmayacagı tartışılıyor. 

Büyük paraya sahip örgütü bilen kaynaklar Türkiye Imamı kabul edilen Mustafa Ozcan’ın lider olacağına ihtimal veriyor. Ancak kim olursa olsun örgütün eski gücünü kaybedeceğinie kesin gözüyle bakılıyor.

Exit mobile version