🌫️10 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

🌫️10 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Sisli 19/26

Nem; 38-77

Rüzgar 19 (km/sa)

Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve az bulutlu, kuzeybatı kesimlerinin çok bulutlu, bugün akşam saatlerinde Tekirdağ ile yarın (Perşembe) Edirne ve Kırklareli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.
Ege Az bulutlu ve açık, zamanla kıyı kesimleri parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) Aydın’ın kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri yer yer pus ve sis bekleniyor.
Akdeniz Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) Karabük ve Kastamonu çevreleri ile Sinop’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Perşembe) Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Denizlerimizde Durum
Genel Durum Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, bugün (Çarşamba) akşam ve gece saatlerinde batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, gece batısı ile yarın (Perşembe) sabah saatlerinde geneli batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinden, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan gece saatlerinde güneyi güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi yer yer 6; Güney Ege’de batı ve güneybatıdan, bugün (Çarşamba) akşam ve gece saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5, öğle batısı 6; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.