Kent Ekranı

🌤️5 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

🌤️5 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Az bulutlu 18/28

Nem; 46-90

Rüzgar 8 (km/sa)

Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde güney kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Batı Karadeniz Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Doğu Anadolu Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Denizlerimizde Durum
Genel Durum Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğu, doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.
Marmara Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Güneyli yönlerden 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi.
Ege Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinde kuzeyi güneybatıdan 3 ila 5, yer yer 6; Güney Ege’de güney ve güneydoğu, akşam saatlerinde güneybatıdan, güneyi kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, kuzeyi 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Akdeniz’de batı ve kuzeybatı, batısı güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.