Kent Ekranı

☁️4 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

☁️ 4 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı bulutlu 17/26

Nem; 648-88

Rüzgar 13 (km/sa)

Bölgelerimizde Hava
Marmara Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Ege Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Cuma) sabah saatlerinde Ankara ve Çankırı çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Batı Karadeniz Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Denizlerimizde Durum
Genel Durum Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren doğusu kuzeydoğudan; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m yer yer 2,0 m; Görüş: İyi.
Marmara Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Güneyli yönlerden 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi.
Ege Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Güneyli yönlerden 2 ila 4 yer yer 5, Kuzey Ege açıkları 6 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m, açıkları 2,5 m; Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Cuma) öğle saatlerinde güneybatıdan; Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatıdan, akşam ile yarın (Cuma) öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi.