İlk bölümüyle zirvedeki rakibini indirmişti. ‘Deha’ dizisine mecburi ara!

0
Show TV’nin yeni dizisi “Deha”, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciyi nefessiz bıraktı.

Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat’ın başarılı performanslarına gelen övgülerle 11 saat 30 dakika sosyal medya gündeminde kalan dizi, reyting listesinin de zirvesine yerleşti.

“Deha” dizisi, geçen sezonun reyting birincisi Teşkilat’ı yerinden etti ve bu yıl en yüksek reyting açılışını yapan dizi oldu.

'Deha' Dizisinden Reyting Rekoru! İlk Bölümüyle Zirvedeki Rakibini İndirdi

Zorunlu ara

İlk bölümüyle birlikte reyting listelerinin zirvesine yerleşen Deha dizisinin 2. bölümü dün akşam ekrana geldi. İddialı projenin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’nin sette rahatsızlandığı ve birkaç gün sete ara verdiği ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre; Deha dizisiyle yeniden ekrana dönen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, geçen günlerde rahatsızlandı. Ağır bir grip geçiren, mide ve bağırsaklarıyla ilgili de şikayetleri olan oyuncu, sette fenalaşınca serum takviyesi alıp çekimlere birkaç gün ara verdi.

Dizide ailesinin gurur kaynağı matematik dehası bir karakteri canlandıran Aras Bulut İynemli, bir süre doktor kontrolünde tedavi görerek sağlığına kavuşmasının ardından yeniden dizinin çekimlerine geri döndü.