⛈️22 Eylül/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

⛈️22 Eylül/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Gökgürültülü sağanak yağışlı 18/25

Nem; 47-75

Rüzgar 15 (km/sa)

Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Sakarya çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeybatı ve doğusunun bu akşam ve yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimleri ile Bolu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Artvin, Rize, Ordu ve Samsun ile Trabzon’un doğu, Giresun’un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Güney Doğu Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam bölgenin kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Denizlerimizde Durum
Genel Durum Karadeniz’de fırtına; Güney Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de kuzeyli yönlerden 3 ila 5 yer yer 6, doğusu güneybatıdan 6 ila 8, sabah saatlerinden itibaren 5 ila 7; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde itibaren doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, gece saatlerinden itibaren batısı 5 ila 7, öğle saatlerinden itibaren batısı 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, Orta Karadeniz 3,5 m; Görüş: Orta, şiddetli yağış anında zayıf.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yer yer 6; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, akşam saatlerinde yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.