⛈️20 Eylül/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

⛈️20 Eylül/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Gökgürültülü sağanak yağışlı 18/26

Nem; 48-90

Rüzgar 25 (km/sa)

Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) Balıkesir ve Çanakkale dışında kalan yerlerin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğusunun yarın (Cuma) yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Antalya’nın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli, rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Güney Doğu Anadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusunun yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Denizlerimizde Durum
GenelDurum Batı Akdeniz ve Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzey doğudan, yarın (Cuma) Sabah saatlerinden itibaren doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta, kuvvetli yağış anında zayıf.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, güneyi 4 ila 6,yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzeyi 5 ila 7; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzey Egenin kuzeyi yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5, batısı bugün akşam saatlerinde 7; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı bugün akşam saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Batı Akdeniz’in batısı bugün akşam saatlerinde yer yer 3,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.