EDCTOTO situs toto
İnsanlık Diyarbakır’da öldü, Tekirdağ’da toprağa verildi. 2 yaşındaki bebeğe tecavüz adli tıp raporuyla kesinleşti – Kent Ekranı
25.4 C
Türkiye
Çarşamba, Eylül 18, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL İnsanlık Diyarbakır’da öldü, Tekirdağ’da toprağa verildi. 2 yaşındaki bebeğe tecavüz adli...

İnsanlık Diyarbakır’da öldü, Tekirdağ’da toprağa verildi. 2 yaşındaki bebeğe tecavüz adli tıp raporuyla kesinleşti

0

Türkiye Narin Güran olayının acısını yaşarken bir başka olayın haberi de Tekirdağ’dan geldi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde iki yaşındaki S.Y. bebek darp şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde beyin kanaması geçirdiği belirlenen S.Y., ameliyat edildikten sonra yoğun bakım ünitesine alındı.

Hayati tehlikesi süren S.Y. bebeğin cinsel istismara uğradığı da Adli Tıp raporuyla ortaya çıktı.

Soruşturma kapsamında bebeğin annesi Bakiye Yeniçeri ile çocuğun emanet edildiği komşularının 13 ve 14 yaşındaki çocukları tutuklanıp, cezaevine konuldu.

İki yaşındaki bebeğin Adli Tıp raporunda kan donduran gerçek

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, savcılık ile yaptıkları görüşmenin ardından süreçle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gürcün, “Bebeğin tutuklanan annesi Bakiye Y.’nin delilleri gizleyerek adli makamlarla paylaşmadığını belirten Gürcün, şunları söyledi:

“Çocuğumuz 2 yaşında olayın oluş tarihi 5 Eylül ve 8 Eylül’e kadar süreçte geçen 3 günlük bir süre var. Bu 3 günlük süre zarfında çocuk hastaneye götürülmediği gibi ne yazık ki bugün de tutuklanan annenin olay hakkında çocuğundaki durumu fark etmesine rağmen delilleri karartması ve gizlemesi söz konusu.”

5 yaşındaki abla da olaydan sonra adli makamların kararı ile koruma altına alındı. 2 tane istismar sebebiyle gözaltına alınan, suça sürüklenen çocuk, 2 şüpheli tutuklandı ve şu anda adliyeden ayrıldığımda 2 şüpheli daha ifade vermekteydi”

Hastanede tedavi gören bebeğin sağlık durumunun stabil olduğu yönünde bilgi aldıklarını ifade eden Gürcün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Olayın vahameti nedeniyle kurumlarımız hızlı bir şekilde aksiyon aldılar. Rapor son haline getirilmiş ve kati rapor dosya içerisinde mevcut. Zaten şüpheli 2 kişinin tutuklanmasına sebep buydu. Maalesef ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğradığı adli tıp raporları ile kesinleşmiş durumda” diye konuştu.

  • situs togel
  • EDCTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO SAPITOTO SAPITOTO situs toto macau situs toto rtp live slot ROGTOTO
    77rabbit 98tiger 76kbett idr666 88cash apikbet88 pktoto ladangtoto 77rabbit 33hbet 66kbet nagaforwin
    
    hacklink