📽️ Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür Başrolde; BKM’den Kanal D’ye Yeni Dizi: Annem Ankara

0

📽️ Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür Başrolde; BKM’den Kanal D’ye Yeni Dizi: Annem Ankara

Kanal D, yeni sezonda izleyicilerine yakın dönemin tanıdık hislerini yaşatacak. 90’lı yılların Ankara’sında tek başına bir annenin kocaman yaşam mücadelesi BKM imzası ile ekrana taşınacak.

Üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı ‘Zuhal’in hikayesi kalpleri sızlatacak.

‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!’

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan ‘Annem Ankara’, bir evin içindeki yalnız ama mücadeleci bir kadının yolculuğunu anlatacak. Senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Faruk Teber oturuyor.

Yeni sezonda Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak dizinin başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür paylaşıyor.

‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda Korel ve Günsür’le birlikte ‘Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu ve Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon yer alıyor. Ekip ilk kez geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi.

Yakın bir geçmişte, bilindik bir hikayeyi naif ve bir o kadar çarpıcı şekilde işleyen ‘Annem Ankara’nın konusu şu sözlerle ifade ediliyor: Her insanın yurdu annesidir derler. Ondan öte her toprağın yabancısıdır. Gök kubbede gün batımı belirip kaybolan, büyülü bir renktir insan. Bu hikaye de bizim kaybolan rengimizin hikayesiydi. Yurdumun ve insanın hikayesi.