EDCTOTO situs toto
Geleneksel Pirelli 2025 takvim çekimleri nefes kesti – Kent Ekranı
18.4 C
Türkiye
Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana Sayfa Dünya Geleneksel Pirelli 2025 takvim çekimleri nefes kesti

Geleneksel Pirelli 2025 takvim çekimleri nefes kesti

0

Her yıl geleneksel olarak hazırlanan ve ünlülerin yer aldığı “Pirelli Takvimi”nin 2025 yılı versiyonunda bu sene Hunter Schafer, Padma Lakshmi, Vincent Cassel ve John Boyega gibi isimler yer aldı.

Pirelli 2025 takvimine verdikleri cesur pozlarla dikkat çektiler

“Euphoria” dizisiyle ünlü olan aktris Hunter Schafer, lastik üreticisi Pirelli’nin her sene yayınladığı Pirelli Takvimi’nde yer alarak cüretkar pozlar verdi.

25 yaşındaki oyuncu, takvim için sahilde tamamen çıplak bir şekilde poz verirken çekimler için soyunan tek isim o olmadı.

Padma Lakshmi…

Top Chef sunucusu Padma Lakshmi ve Star Wars oyuncusu John Boyega gibi isimler de bu yıl Mayıs ve Haziran aylarında ABD’nin Miami Keys kentinde çekilen fotoğraflar için soyunmaya cesaret edenler arasındaydı.

Takvimin çekimleri New Yorklu fotoğrafçı Ethan James Green tarafından yapılırken, takvimde ayrıca “La Haine” oyuncusu Vincent Cassel, “Bridgerton”dan Simone Ashley, “The Neon Demon” oyuncusu Jodie Turner-Smith , Güney Koreli model Hoeyon Jung, İtalyan şarkıcı Elodie Di Patrizi, model Connie Fleming, görsel sanatçı Martine Gutierrez ve Amerikalı model Jenny Shimizu yer aldı.

John Boyega…

Hunter, stüdyoda yapılan çekimde çıplak poz vermenin yanı sıra omuzları açık bir elbiseyle modellik yeteneğini de sergiledi.

53 yaşındaki Lakshmi de, sutyensiz ve şeffaf bir elbiseyle poz verirken sergileyerek sansasyonel pozlar verdi. Ellerini kullanarak mahrem bölgelerini kapatan sunucu, bukleli saçları ve şeffaf elbisesi ile dikkat çekti.

32 yaşındaki İngiliz aktör Boyega da, denizde poz verirken minik bir mayo giyerek şişkin pazılarını ve karın kaslarını sergiledi.

Vincent Cassel…

Bu sahneyi çekmek için arka planda bir asistanın, Oscar ödüllü yıldızın üzerine kovalarla su döktüğü görüldü.

57 yaşındaki Fransız aktör Cassel da, kaslı kollarını sergileyerek üstü çıplak bir şekilde poz verirken yaşından oldukça formda görünüyordu.

Pirelli’nin İngiltere kolu, 1964’ten bu yana sınırlı sayıda takvim yayınlıyor; çünkü takvim satılmıyor ve bunun yerine ünlülere ve seçkin Pirelli müşterilerine hediye olarak veriliyor.

  • situs togel
  • EDCTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO ROGTOTO SAPITOTO SAPITOTO situs toto macau situs toto rtp live slot ROGTOTO
    77rabbit 98tiger 76kbett idr666 88cash apikbet88 pktoto ladangtoto 77rabbit 33hbet 66kbet nagaforwin
    
    hacklink