19.4 C
Türkiye
Salı, Eylül 3, 2024
Ana Sayfa Dünya 📽️Donald Trump’a suikast girişimi. Kulağından yaralandı

📽️Donald Trump’a suikast girişimi. Kulağından yaralandı

0

Donald Trump’ın Pennsylvania’da düzenlediği mitingi sırasında silahlar ateşlendi. Cumhuriyetçilerin başkan adayı Trump’ın yüzünden vurulduğu açıklandı.

Suikast girişimi sırasında korumalar Trump’ın etrafını sardı ve silahlı polisler sahnenin önünde konuşlandı. Trump, ABD Gizli Servisi tarafından bir araca götürülürken yumruğunu defalarca kalabalığa doğru kaldırdı.

Trump’ın yüzünden yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Trump’ın bulunduğu sahnenin yakınındaki bir çatıda silahlı kolluk kuvvetleri de görüldü.

ABD Gizli Servisi, Donald Trump’ın güvende olduğunu ve Cumartesi günü Pennsylvania’da eski ABD başkanı için düzenlenen kampanya mitinginde yaşanan bir olayın ardından çevresinde koruyucu önlemler alındığını söyledi.

Gizli Servis’ten yapılan açıklamada, “Bu şu anda aktif bir Gizli Servis soruşturmasıdır ve daha fazla bilgi mevcut olduğunda açıklanacaktır” denildi.

ABD Başkanı Joe Biden, Delaware’deki kiliseden çıkarken gazetecilere yaptığı açıklamada, bildirilen silahlı saldırı hakkında bilgilendirilmediğini söyledi.

  • situs togel
  • SAPITOTO
  • SAPITOTO
  • 77rabbit
  • EDCTOTO ROGTOTO situs toto situs toto slot 4D situs toto macau
    
    hacklink