📽️ Brad Pitt’li ‘F1’den İlk Fragman yayınlandı.

0

📽️ Brad Pitt’li ‘F1’den İlk Fragman yayınlandı.

Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı ve 2025 yazında gösterime girecek Apple filmi ‘F1’den ilk fragman yayınlandı.

Top Gun: Maverick (2022)  Joseph Kosinski’nin yönetmen koltuğunda ve Akademi ödüllü oyuncu Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı  F1’den ilk tanıtım yayınlandı.

Original Films’in üstlendiği  Formula 1 yarış filminin kadrosunda ayrıca Damson Idris, Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo gibi isimler yer alıyor.

Film, uzun bir aradan sonra spora geri dönen ve kurgusal APXGP  takımında çaylak takım arkadaşı Joshua Pierce ile bir ortaklık kurup ona akıl hocalığı yapan eski  Formula 1 sürücüsü Sonny Hayes’in hikâyesini konu ediniyor.

Filmin F1’in çekimleri gerçekten Formula 1 etkinlikleri sırasında gerçekleştirildi. Bunlar arasında geçtiğimiz yıl düzenlenen Britanya Grand Prix ve bu yıl ocak ayında Daytona’da düzenlenen Rolex 24 spor  otomobil yarışı gibi etkinlikler yer alıyor.

Formula 1’in resmi hesabından paylaşılan habere göre 7 Temmuz’da gerçekleşen İngiltere Grand Prix etkinliğinde film için özel bir tanıtım yapıldı. Pitt de ayrıca etkinlikte yerini aldı.

Formula 1’de birçok şampiyonluk elde eden Lewis Hamilton, senaryo yazarlığı da dahil olmak üzere filmin birçok aşamasında yer aldı.

Filmin yapımcılığını; Brad Pitt,   Formula 1 yıldızı Lewis Hamilton,  Jerry Bruckheimer, Chad Oman,  Dede Gardner ve Jeremy Kleiner  üstleniyor.

Senaryosunu ise yine  Top Gun: Maverick’te Kosinski ile birlikte çalışan Ehren Kruger’ın kaleme aldığı  F1’in, Warner Bros. tarafından dünyada 25 Haziran 2025’te, Kuzey Amerika’da ise 27 Haziran 2025 tarihinde sinemalarda gösterime sokulması planlanıyor.

Kaynak: Variety