📽️’Smile 2’den İlk Fragman

0

📽️’Smile 2’den İlk Fragman

Paramount’un sevilen korku filmi ‘Smile’ın devam filminden ilk tanıtım yayınlandı. ‘Gülümse 2’, 18 Ekim’de vizyonda olacak.

İlk filmi 2022 yılında izleyiciyle buluşan başarılı korku filmi Smile’ın devam filminden ilk fragman yayınlandı.

Bu kez, Naomi Scott’un canlandırdığı bir pop yıldızı, kurbanlarını tüyler ürpertici bir gülümsemeyle ele geçiren şeytani bir lanet yüzünden deliye dönecek.

İlk Smile filminin yazarı ve yönetmeni Parker Finn bu film için de görevinin başında yer alırken, yine ilk filmde polis memuru Joel’a hayat veren Kyle Gallner da rolüne geri dönecek.

Paramount’un en başarılı korku filmlerinden biri olan Smile, kurbanlarının yüzlerine şeytani gülümsemeler yapıştırarak intihar yoluyla ölüme sürükleyen bir iblisin öyküsünü anlatıyor.

2022 yapımı film Joel’un eski kız arkadaşı Rose Cotter’ın gizemli ve gülümseyen bu iblis yüzünden kendini ateşe vermesi ve Joel’un onun korkunç ölümüne tanık olmasıyla sona ermişti. Başka birinin ölümüne bu şekilde tanık olan kişi, bu iblisin intihara sürükleyeceği bir sonraki kurbanı oluyor ve Joel’un da Rose ile aynı kaderi paylaşma ihtimali oldukça yüksek gibi görünüyor.

Yeni filmin kadrosunda Scott ve Gallner’a, Lukas Gage, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Raul Castillo ve Miles Gutierrez-Riley eşlik ediyor.

Merakla beklenen Smile 2, 18 Ekim’de sinemalarda.

Kaynak: Variety, Sinetopya