Kent Ekranı

Hasta Prensesten Haber Var

Hasta Prensesten Haber Var

Kanser teşhisi konulduktan sonra ocak ayında ameliyat olan ve o zamandan beri halkın arasına çıkmayan Birleşik Krallık Galler Prensesi Kate, durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Prensesin yarın Londra’da düzenlenecek “Trooping the Colour” adlı etkinliğe katılacağı duyuruldu.

Galler Prensesi Kate yayımladığı mesajda tedavisinin devam ettiğini birkaç ay da süreceğini bildirdi. Galler Prensesi, “henüz tehlikeden uzaklaşmadım” dedi.

Prenses, “kemoterapi gören herkesin bileceği gibi iyi günler ve kötü günler vardır” ifadesini de kullandı.

Galler Prensesi Kate mesajında şöyle devam etti: “”Kötü günlerde kendinizi zayıf, yorgun hissedersiniz ve vücudunuzun dinlenmesine teslim olmanız gerekir. Ancak iyi günlerde, kendinizi daha güçlü hissettiğinizde, iyi hissetmekten en iyi şekilde yararlanmak istersiniz. Özellikle belirsizlik karşısında nasıl sabırlı olunacağını öğreniyorum. Her günü olduğu gibi kabul ediyorum, bedenimi dinliyorum ve kendime iyileşmek için ihtiyaç duyulan zamanı ayırma izni veriyorum.”

Prenses’in mesajıyla birlikte Kate Middleton’u Windsor’daki evinin yakınında gösteren ve bu hafta çekilen bir fotoğraf da yayımlandı.

Prenses’in bu hafta Matt Porteous tarafından Windsor’da çekilen fotoğrafı

Prenses yarınki etkinlikte at arabasıyla geçit törenine katılacak ve kraliyet ailesiyle birlikte Buckhingham Sarayı balkonundan selamlama aşamasında yer alacak.

Prensesin uzun bir aradan sonra cismen halkın karşısına çıkacağı Trooping the Colour etkinliği bir Britanya Kralı’nın yaş gününde düzenleniyor. Türkçeye “Renkleri Biraraya Getirmek” olarak çevrilebilecek olan etkinlikte Britanya Ordusu’nun Atlı Muhafız Alayları ile Londra bölgesinden sorumlu İngiliz ordu alayları askeri geçit resmi yapıyor.

Exit mobile version