EDCTOTO situs toto
Kulüpler, olağanüstü kongre için imza toplamaya başladı – Kent Ekranı
11.4 C
Türkiye
Çarşamba, Ekim 23, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL Kulüpler, olağanüstü kongre için imza toplamaya başladı

Kulüpler, olağanüstü kongre için imza toplamaya başladı

0

Kulüpler, olağanüstü seçim için imza toplamaya başladı.

Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplama çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyorlar. Bu çerçevede, Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki merkezinde kulüp temsilcileri toplanarak noter onaylı imzalarını vermekteler. Ayrıca, bazı kulüp temsilcilerinin kendi bulundukları kentlerde imza verme sürecine dahil oldukları da bildirilmektedir.

Delegelerin yüzde 40’ının noterden imzasının toplanması durumunda, TFF Yönetim Kurulu, statüye uygun olarak bir ay içinde olağanüstü seçimli genel kurula gitmek zorunda kalacak. Eğer federasyon bu adımı atmazsa, oy kullanan delegelerin FIFA’ya başvurma hakkı bulunmaktadır.

TFF genel kurulunda oy kullanacak delegelerin dağılımında en büyük etki Süper Lig kulüplerine aittir. Bu süreç, Türk futbolunda önemli bir dönemeç olarak öne çıkmakta ve geniş kapsamlı ilgiyi üzerine toplamaktadır.

TFF seçim tarihini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tarihlerini göz önüne alarak 18 Temmuz’da seçime gideceklerini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü’nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken olağan genel kurul toplantısının; A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ile bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir.” denildi.

  • situs togel
  • 77rabbit 98tiger 76kbett idr666 88cash apikbet88 pktoto ladangtoto 77rabbit 33hbet 66kbet nagaforwin