Kent Ekranı

Türk futbolu için harika gece. 4 maç, 4 galibiyet

Türk futbolu için harika gece. 4 maç, 4 galibiyet

Avrupa’daki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir, Trabzonspor ve Sivasspor bu gece oynanan UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi mücadelelerinde 4 galibiyet alarak ülke puanına büyük katkı sağladılar.

Larnaca’yı deviren Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantiledi

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. maçında Fenerbahçe deplasmanda AEK Larnaca ile karşılaştı.

Temsilcimiz 16. dakikada Pedro ve 80. dakikada Michy Batshuayi’nin penaltıdan attığı gollerle rakibi 2-1 mağlup etti. AEK Larnaca’nın tek golünü 52. dakikada Trichkovsk penaltıdan kaydetti.

Temsilcimiz bu sonuçla puanını 10 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi. AEK Larnaca ise 3 puanda kaldı.

Trabzonspor, Monaco’ya fark attı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H grubu dördüncü hafta maçında Monaco’yu ağırladı.

Bordo-Mavililer, maçı 4-0 kazandı.

Mücadelede goller; 44. dakikada Malang Sarr (K.K.), 48. dakikada Vitor Hugo, 57. dakikada Enis Bardhi ve 69. dakikada Trezeguet’ten geldi.

Bu sonuçla birlikte, Monaco’yu geçen Trabzonspor puanını 6’ya yükseltti ve grupta 2. sırayı aldı. Monaco ise 6 puanda kaldı ve averajla Trabzonspor’un gerisine düştü.

Rigas Skala’yı 3-0 mağlup eden Başakşehir, namağlup gruptan çıktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi dördüncü hafta maçında konuk ettiği Rigas Skala’yı 3-0 mağlup eden Başakşehir gruptan çıkmayı garantiledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’daki mücadelede temsilcimizi galibiyete taşıyan goller; 11. dakikada Deniz Türüç ve 45 ile 72. dakikalarda Stefano Okaka’dan geldi.

Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantileyen Medipol Başakşehir, puanını 10’a yükselterek gol yemeden yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Sivasspor, Balkani deplasmanından galibiyetle döndü

Temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu dördüncü hafta maçında Kosova ekibi Ballkani’yi deplasmanda 2-1 yendi.

Priştine şehrindeki Fadil Vokrri Stadı’nda oynanan maçta Demir Grup Sivasspor’a galibiyeti getiren golleri 72′ dakikada Hakan Arslan, 81′ dakikada da Karol Angielski attı.

Ballkani’nin tek golü 36. dakikada Armend Thaci’den geldi.

Bu galibiyetle Demir Grup Sivasspor, puanını 7’ye yükseltti. Ballkani ise 4 puanda kaldı.

 

Exit mobile version